Particulieren

Niemand besteedt graag tijd aan verzekeringen. Toch zorgt de juiste verzekering ervoor dat u niet met lege handen blijft staan als er schade is. Het is belangrijk om úw (financiële) risico’s in kaart te brengen en die desgewenst te verzekeren. Niet meer (want veel mensen hebben veel te veel verzekeringen!) maar zéker ook niet minder.

René Vos Advies is een onafhankelijk tussenpersoon en doet in uw belang zaken met schadeverzekeraars die goede producten met uitstekende voorwaarden én een scherpe premie bieden. En vanzelfsprekend moet een schade binnen een redelijke termijn goed afgewikkeld worden, want dát is belangrijk voor u!

Een gedeelte van de te betalen verzekeringspremie is voor uw tussenpersoon. De percentages voor de gewone schadeverzekeringen staan (in principe) vast. Collega-tussenpersonen ontvangen dus allemaal hetzelfde. U kunt ook kiezen voor een abonnement bij René Vos Advies. Dan betaalt u geen provisie over de premies, maar betaalt u maandelijks een vast bedrag voor alle werkzaamheden die voortvloeien uit het beheer van uw verzekeringen.

Laat René Vos Advies uw risico's in beeld brengen en u adviseren over de best mogelijke oplossingen. Dan is aan u de keus, want van enige verplichting is natuurlijk geen sprake. Klik op één van de opties voor meer informatie over de verschillende soorten verzekeringen, of neem gerust even contact op.