Prijslijst

Per 1 januari 2013 is provisie voor hypotheken verboden. René Vos Advies werkt al ruim twee jaar zonder provisie voor hypotheken en aanverwante producten. De provisie is vervangen door een uurtarief of vaste prijs voor het gehele traject. Aan u de keus.

Na een introductiegesprek bereken ik het verwachte aantal uren voor uw aanvraag. U beslist dan of u dit per uur wilt betalen of we spreken een vaste prijs af voor het complete traject tot en met het passeren van de akte bij de notaris.

Nadat de hypotheek is afgesloten heeft u wellicht nog een abonnement nodig om zo altijd vragen te kunnen stellen over uw hypotheek. De prijs in 2017 is hiervoor € 7,63 per maand. Wat u daarvoor krijgt ? Bel (of mail) me even dan mail ik u een abonnementsvoorstel!

Trekt op dit moment de huizenmarkt aan?

De laatste paar weken worden er weer volop aanvragen voor hypotheken gedaan. Waar dat ineens vandaan komt? Geen idee, maar misschien zijn we de crisis wel beu.

En de beste manier om iets te verwerken is om er iets aan te doen. Huizenprijzen zijn nog steeds erg laag en ook de hypotheekrente is erg laag. Als de crisis verder gaat verdwijnen zou het zo maar kunnen dat huizenprijzen gaan aantrekken en dat de hypotheekrente langzaam gaat verhogen. Dus als u van plan bent een huis te gaan kopen dan is het nu de aangewezen tijd!

Laat wel eerst even berekenen hoeveel hypotheek u aan kunt. Dat kunt u ook zelf op internet berekenen, maar dan wel graag op een betrouwbare site. Kijk maar eens bij Vereniging Eigen Huis. Dan heeft u alvast een idee!

En wilt u het graag zeker weten? Bel me gerust!