Hypotheken

Betrouwbaar, onafhankelijk, deskundig hypotheekadvies!

U hebt waarschijnlijk al op Internet gezocht en misschien zelfs al een berekening gemaakt. Doe dat ook bij René Vos Advies! Ik laat u zien wat de mogelijkheden zijn en vergelijk de verschillende geldverstrekkers met elkaar. Ik inventariseer voor u waar zich problemen voor kunnen doen en ik zoek naar oplossingen daarvoor. Ik vertel u echter ook eerlijk als die oplossingen er beperkt of zelfs niet zijn.

René Vos Advies doet zaken met ongeveer veertig geldverstrekkers. Dat zijn alle bekende banken (Fortis, ABN AMRO, ING, SNS) en bekende en minder bekende geldverstrekkers zoals BLG, Aegon, Hypotrust, Reaal en Obvion. Met sommige geldverstrekkers, zoals Florius B.V. doe ik liever geen zaken, dat leg ik u graag uit.

Voor de berekening van uw hypotheek gebruik ik uitgekiende software om tot de best mogelijke keus te komen voor uw situatie. Hypotheekrentes zijn er in alle soorten en maten: voor nieuwbouwwoningen, bestaande woningen, korte termijn, lange termijn en altijd speciale aanbiedingen van diverse geldverstrekkers. Het regelen van de Nationale Hypotheek Garantie, of een advies voor een notaris of een taxatie is ook mogelijk. Dit kan op uurbasis of met een vast bedrag, net wat ú wilt! Wij vertellen u graag meer.

Op de site van de Autoriteit Financiële Markten (A.F.M.) vindt u enkele interessante pagina’s over hypotheken. Kijkt u maar eens op "A.F.M. Consumenten" en klik bijvoorbeeld door naar: ook handig! U vindt hier een schat aan informatie.

Trekt op dit moment de huizenmarkt aan?

De laatste paar weken worden er weer volop aanvragen voor hypotheken gedaan. Waar dat ineens vandaan komt? Geen idee, maar misschien zijn we de crisis wel beu.

En de beste manier om iets te verwerken is om er iets aan te doen. Huizenprijzen zijn nog steeds erg laag en ook de hypotheekrente is erg laag. Als de crisis verder gaat verdwijnen zou het zo maar kunnen dat huizenprijzen gaan aantrekken en dat de hypotheekrente langzaam gaat verhogen. Dus als u van plan bent een huis te gaan kopen dan is het nu de aangewezen tijd!

Laat wel eerst even berekenen hoeveel hypotheek u aan kunt. Dat kunt u ook zelf op internet berekenen, maar dan wel graag op een betrouwbare site. Kijk maar eens bij Vereniging Eigen Huis. Dan heeft u alvast een idee!

En wilt u het graag zeker weten? Bel me gerust!