Rente en rentevastperiode

Wat doet de rente op dit moment? Zijn er aanbiedingen? Wilt u een maand vast, 3 maanden, 1 jaar, 5, 10 of misschien zelfs 30 jaar vast? Wilt u rentebedenktijd of een gemiddelde rente?

De keuze is enorm groot, maar samen komen we daar wel uit. Belangrijk is dat de gekozen renteperiode bij u past, aansluit bij het financiële plaatje en natuurlijk concurrerend is. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen? Neem dan even contact op.

Trekt op dit moment de huizenmarkt aan?

De laatste paar weken worden er weer volop aanvragen voor hypotheken gedaan. Waar dat ineens vandaan komt? Geen idee, maar misschien zijn we de crisis wel beu.

En de beste manier om iets te verwerken is om er iets aan te doen. Huizenprijzen zijn nog steeds erg laag en ook de hypotheekrente is erg laag. Als de crisis verder gaat verdwijnen zou het zo maar kunnen dat huizenprijzen gaan aantrekken en dat de hypotheekrente langzaam gaat verhogen. Dus als u van plan bent een huis te gaan kopen dan is het nu de aangewezen tijd!

Laat wel eerst even berekenen hoeveel hypotheek u aan kunt. Dat kunt u ook zelf op internet berekenen, maar dan wel graag op een betrouwbare site. Kijk maar eens bij Vereniging Eigen Huis. Dan heeft u alvast een idee!

En wilt u het graag zeker weten? Bel me gerust!