Midden- en kleinbedrijf

Het MKB heeft altijd de speciale aandacht van René Vos Advies. U hebt als ondernemer immers alle tijd nodig voor uw bedrijf. Door het enorme aantal wetswijzigingen/aanpassingen in de sociale voorzieningen, komt er echter steeds meer op u af. Zelf regelen kost veel tijd. Ik bied u oplossingen waar u zo min mogelijk omkijken naar heeft. Dat bespaart u zorgen, maar vooral veel tijd.

René Vos Advies is goed in:

  • Complete ziekengeldverzekeringen inclusief Arbodienstverlening. Met zwart op wit de garantie dat u als werkgever aan alle wettelijke eisen voldoet betreffende ziekteverzuim.
  • Een collectieve ziektekostenverzekering voor uw personeel. In combinatie met een ziekengeldverzekering kan dit belangrijke premiebesparingen opleveren en voorkomt u dubbele dekkingen.   
  • Compleet pakket verzekeringen: van inventaris tot aansprakelijkheid en van arbeidsongeschiktheid tot bedrijfsschade.
  • Arbeidsongeschiktheid is net zoals overlijdensrisico een ondergeschoven kindje bij veel zelfstandigen. De verzekering wordt vaak als duur gezien en ‘er wordt toch nooit betaald’ is een veel gehoorde kreet. Dat kan aantoonbaar anders. Vraagt u maar eens een offerte!

René Vos Advies heeft een groot netwerk met daarin goede advocaten, belastingadviseurs, boekhouders, accountants en incassobureaus. Maar ook met goede schilders, tegelzetters en tekstschrijvers. Bent u op zoek naar hulp, laat het me dan vooral even weten!

Mijn advies!

Eens per jaar een uurtje uittrekken om samen met mij objectief naar uw bedrijf te kijken.

Gewoon om te checken of alles nog wel zo goed verzekerd is als we denken.