Medewerkers

Ik ben René Vos, eigenaar/oprichter van René Vos Advies (voorheen Compleet Financieel Advies). Mijn ruim dertig jaar werkervaring deed ik op bij I.A.K. als schadecorrespondent en later als groepshoofd acceptatie. Daarna bij Kantoor Dekker in Eindhoven waar ik in 1997 afscheid nam als adjunct-directeur. Vervolgens werkte ik vier jaar bij een assurantiekantoor in Waalre en sinds 2001 bij CFA. In 2011 heb ik de naam gewijzigd naar Rene Vos Advies.

Door de jaren heen kreeg ik met alle facetten van het assurantievak te maken. Deze ervaring is nu heel bruikbaar om voor u de juiste verzekeringsmix samen te kunnen stellen, of een maatwerk hypotheek voor u te regelen. In al die jaren leerde ik dat eerlijkheid het langst duurt en dat is mijn bedrijfsmotto geworden.

 

Noortje en Lieke

Om mijn dag op kantoor nog aangenamer te maken, nam ik Noortje en Lieke in ‘dienst’. Noortje is de wildkleurteckel en de meest bedachtzame van de twee. Lieke heeft een tijgerprint, is wat jonger dan Noortje en heeft de meeste energie. Ze verwelkomen en knuffelen elke bezoeker uitgebreid. Samen zorgen ze voor de nodige levendigheid, al komt dat niet altijd even goed uit…

Zoals u op de foto’s ziet, is hun leven niet al te zwaar…

 

Keri

Op onze vakantie op Zakynthos werden we geconfronteerd met ernstig dierenleed. We vonden een sterk verwaarloosde pup uitgedroogd en uitgehongerd... Die hebben we meegenomen naar de plaatselijke dierenarts en met zijn medewerking konden we Keri (genoemd naar de plaats waar we haar gevonden hebben) na 4 dagen meenemen naar huis.